Arninge golfklubb

 

Arninge Golfklubb är belägen vid Ullnasjön, har 18 hålsbana, 6 korthål, restaurang med fullständiga rättigheter, driving range och shop.

 

Jarlabanka golfklubb

 

Jarlabanke Golfklubb är en parkbana, har 18 hålsbana (30+36) och ligger på Prästgårdsvägen. Café, övningsområde, driving range och shop. 

 

Täby golfklubb

 

Täby Golfklubb har 18 hålsbana, sex korthål, restaurang med fullständiga rättigheter, golfbutik och range. 

 

Ulna golfklubb

 

Ullna Golfklubb, endast 3 km från Löttingelund,  ritades och byggdes ursprungligen av Sven Tumba, men är nu under ombyggnad. Ambitionen är att bygga en fullvärdig mästerskapsbana. Banarkitekt är en av världens skickligaste banarkitekter, den före detta världsspelaren Jack Nicklaus. Banan beräknas stå klar till sommaren 2013.

 

Golfpunkten

 

Golfpunkten ligger nära Ullna golfbana och är en toppmodern träningsanläggning som är öppen året om. Golfhallen täcker en yta av 3000 m2 och är 29 m hög. Där finns 69 utslagsplatser i 3 plan. 25 000 bollar - Callaway Practice - snurrar runt i det automatiska uppsamlingssystemet. Förutom själva träningsanläggning finns omklädningsrum, toaletter, 275 m2 putting/chipping green, proshop, café/restaurang och ett modernt konferensrum för 12-15 personer.

 

 

 

Felanmälan-app

Ladda ner Täby kommuns Felanmälan-app. Läs mer här.


_________________________________________
Copyright © 2011 Löttingelund - Powered by C²MS